Hoi, leuk dat je ProMansion.nl bezoekt. Waarschijnlijk ben je op zoek naar een nieuw product of apparaat voor in je huis. Hier op ProMansion.nl adviseren we jouw over de beste producten zodat jij een echte ‘pro mansion’ krijgt.

Waarom ProMansion.nl?

Stel dat je bijvoorbeeld een nieuwe wasdroger, wasmachine, stofzuiger of een koelkast moet kopen. Waar moet je dan op letten? En heb je de tijd om alles grondig te onderzoeken. Vaak wil je een nieuwe droger of koelkast kopen omdat de oude plotseling kapot is gegaan. Er is dus haast bij en het liefst bestel je vandaag nog om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Want waar laat je je gekoelde producten als je koelkast ineens de geest geeft. En hoeveel schone kleren heb je nog in de kast liggen als je wasmachine of wasdroger ineens adieu zegt.

Door wie?

Deze website is gemaakt door Alex Meyer en een groep van enthousiastelingen die het leuk vind om producten te onderzoeken en te bekijken wat er belangrijk is bij het maken van een keuze. Veel producten die je koopt zijn artikelen die je één keer koopt in de vijf of tien jaar. Je bent dus waarschijnlijk geen expert op dit gebied en het is dan fijn als er websites zijn die je een beetje op weg kunnen helpen.

Wij hopen jou in ieder geval goed op weg te helpen zodat je oriëntatieproces wat makkelijker wordt.

Groet,

Het team van ProMansion.nl